Lyssna på representant från Back on Track tisdag kväll 29/10!

Nerikes Kattklubbs medlemmar är inbjudna att delta (kostnadsfritt)

Tisdag 29 oktober kl. 16 – 19.00
Plats: Hund & Kattspecialisten, Elementvägen 12, Örebro

Alexandra från Back on Track finns på plats hela eftermiddagen och
kl 18.00 samlas vi för en kortare föreläsning om Back on Tracks alla fantastiska produkter med keramiska fibrer och hur du bäst kan använda dem till dig själv, din hund eller katt.

Därefter bjuder vi på lättare fika och alla Bonuscard medlemmar får med sig en välfylld Goodiebag.

Passa på att handla Back on Track produkter
med 20% rabatt under hela dagen!

Vad är Back on Track?
Vi har produkter såsom täcken, filtar, bäddar, led-och muskelskydd till hundar och människor.
Back on Tracks led- och muskelskydd är alla tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Textilien är en synergi mellan gammal kinesisk erfarenhet och modern vetenskaplig textilteknologi. Vid framställningen av polyester- eller polypropylentrådarna smälts keramiska partiklar in i trådarna. Egenskapen hos de keramiska partiklarna är att när de blivit uppvärmda av kroppsvärmen utstrålar keramiken en värme som träffar kroppen. Värmen som på detta sätt återreflekteras är en långvågig värmestrålning vilken är detsamma som långvågig infraröd strålning.
Värmestrålning

Det är väl belagt och dokumenterat att långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen. Den ökande blodcirkulationen i vävnaderna luckrar upp muskelspänningar och bidrar till ökad prestationsförmåga. Ett viktigt användningsområde är den skadeförebyggande effekt man får när skydden används inför träning och tävling.

Läs mer på https://backontrack.com/se/sa-fungerar-back-on-track

Lämna ett svar