Styrelsen

Ordförande – Eva Porat

Eva Porat

Rävgräva 314
705 94 Örebro
0708102526
eva.porat@nerk.se

Som ordförande får man dagligen frågor om ALLT och tiden vill inte räcka till. Passar din fråga inte in hos någon av de andra i styrelsen kan Eva säkert hjälpa dig. Eva är ansvarig för vår utställningskommitté med allt vad det innebär. På utställningen är Eva kommissarie och speaker.


vice ordförande – Lena Böörs

Lena Böörs

Per Eriksgatan 16
703 58 Örebro
019-20 22 55
lena.boors@nerk.se

Lena är även klubbens utställningssekreterare och mottagare för resultat till Årets Katt inom NERK. På utställningen arbetar Lena i sekretariatet.


Sekreterare – Annelie Finnebäck

Annelie Finnebäck

Utflyktsvägen 11
705 92 Örebro
0761055445
annelie.finneback@nerk.se

Annelie har vår publika klubbadress och har hand om stamnamnsansökningar, ansökan om diplomering och huskattsbevis ska skickas via Annelie. Är redaktör för Kattögat samt webmaster och ansvarig för klubbens Facebooksida och Instagram. Annelie är ansvarig för vår montrar på utställningen och uppdaterar hemsidan och Facebook inför och under vår utställning.


Kassör – Caroline Tyresgård

Torsborg 158
715 92 Stora Mellösa

caroline.tyresgard@nerk.se

Caroline har hand om medlemsregistret och är den du kontaktar när du vill bli medlem, ändra kontaktuppgifter eller annat som rör medlemsinbetalningen. På utställningen är Caroline utställningskassör.


Ledamot – Barbro Åberg

Barbro Åberg

Säby Nyckelbacken 241
732 94 Arboga
0706641144  (efter kl. 1900 vardagar eller på helgen)
barbro.aberg@nerk.se

Barbro är vår avelssekretare men svarar även på allmänna frågor om att ha katt, uppfödning, avel, stadgar, regler, import, export, resa med katt mm.

Det är alltså Barbro som tar emot dina kullregistreringar som du gör via pappersanmälan och svarar på frågor om dessa, mer info under fliken avel/uppfödning. På utställningen arbetar Barbro i sekretariatet.


Ledamot – Maria Jansson

Mariai Jansson

Droskvägen 11
702 33 Örebro
0703008314
maria.jansson@nerk.se

Maria är webbmaster och ansvarar för köket vid våra utställningar. Är du intresserad av att hjälpa till i köket och cafeterian på våra utställningar är det henne du kontaktar.


Ledamot – Bibbi Åberg

Bibbi Åberg

070-6419947
bibbi.aberg@nerk.se


Ledamot – Camilla Boije

Camilla Boije

camilla.boije@nerk.se

Till Camilla kan du vända dig med de flesta frågor som rör dit medlemskap. (förutom medlemsförteckning och medlemsavgifter där du kontaktar kassören).

Camilla ingår i vår aktivitetsgrupp och på utställningen arbetar hon i cafeterian/köket.


Suppleant – Maria Lund Hansen

Foto och information kommer

maria.lund.hansen@nerk.se

Suppleant – Jessica Eklund

Jessica Eklund