Uppfödarregister formulär

  • Oavsett om du vill läggas till i registret, ändra någon uppgift behöver du fylla i samtliga uppgifter som du vill ska stå med i nedanstående formulär (i rullmenyn anger du om det avser ändring eller nyupplägg).
  • Om du anger facebooksida är det viktigt att du anger exakt adress till den. Det räcker inte med att skriva exempelvis Svenssons Skogkatt.
  • Uppdatering sker också i kommande nummer av Kattögat. Om det dröjer något nummer så beror det på att uppgifterna kommit i skarven med tryckning av tidningen.
  • Registret här på hemsidan uppdateras en gång i veckan och du får ett mail när ändringen är gjord.

[contact-form to=”maria.jansson@nerk.se” subject=”NERK anmälan uppfödarregister”][contact-field label=”Ange vilken ras/raser som avses” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Stamnamn” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Innehavare, för- och efternamn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Telefon” type=”text” required=”1″][contact-field label=”E-postadress” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Hemsideadress alternativt facebookssida” type=”text”][contact-field label=”Ändring eller nyupplägg i registret” type=”select” required=”1″ options=”Ändring av befintliga uppgifter,Nyupplägg i registret”][contact-field label=”Övriga upplysningar till mottagaren” type=”textarea”][/contact-form]