Anmäl dig till NERKs sommarfest på Örebro Segelflygklubb 2023 – Far & flyg

Nu är det dags för Nerikes Kattklubbs årliga sommarfest och även i år välkomnar vi våra kattvänner i KLISA. Så är du medlem i MSK, VRK, VÄK, DÄK eller GEK, är du också varmt välkommen.

Tillsammans denna lördag tänkte vi äta, dricka, leka, skratta och inte minst umgås och prata katt. Så missa inte detta tillfälle att umgås med glada goa kattälskande vänner. Både barn och vuxna är välkomna.

Festen är gratis för alla medlemmar i någon av våra klubbar: NERK, MSK, VRK, VÄK, DÄK eller GEK

Vill man ta med sig en vän som inte är medlem så får man självklart göra det, den betalar då 250 kr eller ännu bättre, betala in ett medlemskap i någon av klubbarna ovan innan. Ju fler vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans… 😁

Viktigt

Föranmälan till medlemsfesten krävs.

Senast 15 juli vill vi ha din anmälan.

När?Lördag 22 juli
Workshop kl 14:00–16:00
Festligheter kl 16:00–natten
Var?Örebro Segelflygklubb (vid Örebro flygplats)
Kostnad?Gratis för NERK-medlemmar (inkl. flygning), även gratis för medlemmar i KLISA-klubbar (kostnad för flygning tillkommer om 250 kr)

Mat, alkoholfri dryck och fika ingår!

Workshop: aktivitetsplanering 2024

Vi mjukstartar med en workshop som startar innan festen och pågår mellan kl 14:00–16:00. På den tänkte vi gå igenom aktivitetsplanering för 2024. Här har du som medlem chans att vara med och påverka klubbens inriktning och aktiviteter.

Fest och flygning

Festen startar kl 16:00 med lekar och umgänge. Framåt kvällen äter vi tillsammans medan vi fortsätter umgås. Vilken form av mat det blir är ännu ej bestämt, men vi utlovar en buffé med variation, så det finns garanterat något som passar alla. Det kommer även bli dessert och fika. Självklart kommer även läsk och vatten att ingå och vi smyger även in lite snacks för den som blir godissugen. De ”starkare” drycker man vill inta tar man såklart med själv.

Då vi befinner oss på Örebro Flygklubb känns det helt naturligt att kunna erbjuda en tur i det blå. En erfaren pilot från flygklubben tar er med upp i ett motorplan för att skåda Örebro med omnejd ovanifrån. För NERKS medlemmar ingår detta, icke medlemmar eller övriga klubbars medlemmar betalar endast 250 kr/person.

Övernattning – föranmälan krävs

Självklart går det även bra att övernatta. Det finns platser att ställa upp husbil/husvagn eller tält utan kostnad. Mot en låg kostnad kan vi även erbjuda rum eller sovplats i flygklubbens lokaler, mer om detta och priser hittar du i anmälningsformuläret, observera att dessa sovplatser är begränsade, så här gäller först till kvarn!

I formuläret hittar du information om priser,

Har du övriga frågor som rör festen så kontakta:

Camilla Boije
Tel: 070-538 80 76
Epost: camilla.boije@nerk.se

Vår målsättning är att alla som vill ska kunna få flyga, därför är det viktigt att anmäla sig så tidigt som möjligt, så vi kan boka flyg och piloter. Antalet sovplatser är begränsade, så in och säkra upp din plats redan nu.

Sista dag för anmälan är 15 juli.

Följ uppdateringar i evenemanget på Facebook!

Detta är en medlemsaktivitet

Endast våra medlemmar kan delta. Ett medlemskap i NERK har flera fördelar, bland annat möjlighet att delta på medlemsaktiviteter likt denna, man får också medlemsrabatter hos våra samarbetspartners och mycket mer. Läs mer på länken nedan.

Om du inte redan är medlem i NERK kan du enkelt bli det nu!